AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS

Potocká 58/7, 62300 Brno tel.: 416 782 646, email: awelektrobrno@seznam.cz

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS
AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. -> CCTV - kamerové systémy -> přenosová zařízení videosign.

Přenosová zařízení videosignálu

Přenosová zařízení videosignálu můžeme rozdělit dodvou základních skupin:

Drátová  a bezdrátová.

Mezi drátová zařízení řadíme např. převodníky videosignálu na datový (twistovaný) kabel UTP, FTP, pořípadě převodníky na optické vlákno na velké vzdálenosti nebo v místech instalace s rizikem rušení elektromagnetickým polem silového vedení.

Mezi bezdrátové zařízení řadíme komponenty pro bezdrátový přenos videosignálu, ale i telemetrie (ovládání kamer a polohování), kde z důvodu velkých vzdáleností nebo vysokých finančních nákladů pro vybudování drátového přenosu volíme přenos bezdrátový.

Komponentů pro bezdrátový přenos máme celou škálu zařízení od základních pracujíci na frekvenci 800MHz pro krátké vzdálenosti až po profi vysílače pracující na frekvencích 10GHz.

Vhodná volba způsobu přenosu je důležitým faktorem pro bezproblémovou funkci a užitnou hodnotu celého systému a je  zapotřeby znát mnoho informací o systému a dané lokality instalace. Tuto problematiku řeší pracovníci projekce kamerových systémů, kteří mají mnoho zkušeností s možnostmi řešení přenosu videosignálu různými způsoby s využitím moderních technologií.

Novinky

Zárukou kvalitního navržení, zpracování, montáže a zprovoznění celé zakázky je dlouholetá zkušenost v daných oborech a vysoká kvalifikovanost, která je neustále zvyšována vzdělávacím programem společnosti, v rámci kterého probíhají školení a semináře, seznamování s novými technologiemi a výrobky daných oborů.

V neposlední řadě je známkou kvality dodávek poskytování nadstandardních záruk na dodané zboží, resp. instalace a technické celky.

Kontakt

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o.

Potocká 7, Brno, 602 00

Mobil: 603 543 184 - Karel Weis

e-mail:  info@awelektrobrno.cz
web: www.awelektrobrno.cz

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies