AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS

Potocká 58/7, 62300 Brno tel.: 416 782 646, email: awelektrobrno@seznam.cz

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS
AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. -> CCTV - kamerové systémy

CCTV - kamerové systémy

CCTV - kamerové systémy umožňují aktuálně sledovat důležitá místa z jednoho i více míst a úhlů, zajistí Vám záznam této informace a případně automaticky elektronicky zpracují obraz pro automatické rozhodování, popř. dohledatelnost události ze záznamu.

Mohou se rozšiřovat na rozsáhlé aplikace informačních technologií špičkové úrovně a to jak analogové tak digitální bázi.

CCTV - digitální kamerové systémy sebou přináší četné výhody, především je to možnost automatického vyhodnocení, rozpoznání registračních značek SPZ, tvarů, obličejů, počítání osob, výrobních procesů atd. Dalším přínosem je pak efektivní distribuce obrazu přímo ke koncovému uživateli, navíc kamerový okruh se dá změnit na obrazový informační systém s prakticky neomezeným počtem uživatelů s různým místem sledování, např. prostřednictvím internetu z kteréhokoliv místa na světě.

Bez automatizace a velkého množství informací je dnes rychlé operativní rozhodování prakticky nemožné. Umíme proto zajistit, aby jste zaznamenávali pouze potřebné informace a dokázali je pak rychle vyhledávat.

Poskytujeme kompletní návrh efektivních CCTV - kamerových systémů, jejich bezproblémovou instalaci a samozřejmě záruční a pozáruční servis.

Pomůžeme s právním aspektem, aby navržený systém neporušoval zákony.

Navíc zařizujeme i proměny stávajících analogových CCTV - kamerových okruhů na efektivnější digitální kamerové systémy. 

 

Novinky

Zárukou kvalitního navržení, zpracování, montáže a zprovoznění celé zakázky je dlouholetá zkušenost v daných oborech a vysoká kvalifikovanost, která je neustále zvyšována vzdělávacím programem společnosti, v rámci kterého probíhají školení a semináře, seznamování s novými technologiemi a výrobky daných oborů.

V neposlední řadě je známkou kvality dodávek poskytování nadstandardních záruk na dodané zboží, resp. instalace a technické celky.

Kontakt

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o.

Potocká 7, Brno, 602 00

Mobil: 603 543 184 - Karel Weis

e-mail:  info@awelektrobrno.cz
web: www.awelektrobrno.cz

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies