AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS

Potocká 58/7, 62300 Brno tel.: 416 782 646, email: awelektrobrno@seznam.cz

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS

Standardní kompaktní kamery

 

Kamery se dají rozdělit na několik typů. V praxi hovoříme o standardních tzv. kompaktních kamerách, dále kamery deskové, kamery venkovní, kamery vodotěsné.

Provedení a typů kamer je velká spousta a myslím, že není smyslem těchto stránek rozpitvávat do podrobností určité typy kamer. Každý zodpovědný dodavatel resp. firma realizující požadavky zákazníka zodpovědně navrhne vhodný typ kamery na dané sledované stanoviště aby co nejvíce splňovala očekávání investora od takto navrhnutého systému. A v neposlední řadě co nejvodněji navrhnutou kameru v poměru cena /výkon.

Z praxe vímě, že nejlepším řešením je provedení kamerových zkoušek v místě instalace a předvedení jednotlivých typů kamer v reálných podmínkách, je to nejlepší způsob jak předejít zklamání uživatele, resp. investora a zbytečné vícepráce při výměnách navrhnutých kamer při instalaci.

Novinky

Zárukou kvalitního navržení, zpracování, montáže a zprovoznění celé zakázky je dlouholetá zkušenost v daných oborech a vysoká kvalifikovanost, která je neustále zvyšována vzdělávacím programem společnosti, v rámci kterého probíhají školení a semináře, seznamování s novými technologiemi a výrobky daných oborů.

V neposlední řadě je známkou kvality dodávek poskytování nadstandardních záruk na dodané zboží, resp. instalace a technické celky.

Kontakt

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o.

Potocká 7, Brno, 602 00

Mobil: 603 543 184 - Karel Weis

e-mail:  info@awelektrobrno.cz
web: www.awelektrobrno.cz

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies