AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS

Potocká 58/7, 62300 Brno tel.: 416 782 646, email: awelektrobrno@seznam.cz

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS
AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. -> EZS - zabezpečovací systémy

EZS - zabezpečovací systémy

EZS - zabezpečovací systémy jsou elektronická zařízení , jenž chrání osoby i majetek nacházející se v zabezpečené oblasti pomocí speciálních detektorů. Neoprávněný vstup do tohoto prostoru (pohybem, zozbití skla, otevření dveří či okna atd.) identifikují a zareagují na něj aktivací poplachu, nebo vypuštěním ochranných plynů, či jen přenosem informace na potřebná místa (majitel objektu, ostraha, PCO - pult centrální ochrany objektů atd.), jež zajistí odpovídající zásah.

Ovládání těchto systémů je velmi nanáročné intuitivní a multifunkční. Standardně je ovládáme klávesnicí a lze je doplnit i o dálkové ovladače, či identifikační čipy, které se přikládají ke kontaktním či bezkontaktním čtecím zařízením.

V zásadě to znamená, že můžete například jedním ovladačem otevřít vrata garáže a současně vypnout z hlídání určité části domu, kanceláře, nebo rozsvítit světlo apod.

Jsme schpni navrhnout, nainstalovat a zajistit Vám servis velmi kvalitních EZS - zabezpečovacích systémů. Dále zajištujeme pravidelnou kontrolu a správy o stavu systému, čímž zvyšujeme efektivitu celého zařízení - dokážeme včes odhalit narušení objektu a zabránit tak vysokým škodám.

Trend vývoje těchto systému dnes tíhne k všestranějšímu využití - lze je použít např. k měření venkovní a v nitřní teploty, řízení, k dálkovému ovládání topných a závlahových systémů, využíváme je ale také jako hlasitý telefon, budík, či jako rozhlasový příjmač nebo záznamník. To všechno jsou funkce, které dnešní zabezpečovací zařízení již mnohdy poskytují standardně.

Jako vhodný doplněk k těmto systémům Vám můžeme nabídnout čidla úniku plynu, otřesová, požární čidla (v případě, že v objektu není standardní elektrická požární signalizace), jednoduché kamerové systémy CCTV, nebo také mechanické ochranné prvky (bezpečnostní dveře a zámky, mříže i různé bezpečnostní folie). 

O kvalitě námi dodávaných systémů vypovídají certifikáty NBÚ, VTUE, ČAP a jejich využití ve státní správě, u Policie ČR, České pošty atd.

 

 

Novinky

Zárukou kvalitního navržení, zpracování, montáže a zprovoznění celé zakázky je dlouholetá zkušenost v daných oborech a vysoká kvalifikovanost, která je neustále zvyšována vzdělávacím programem společnosti, v rámci kterého probíhají školení a semináře, seznamování s novými technologiemi a výrobky daných oborů.

V neposlední řadě je známkou kvality dodávek poskytování nadstandardních záruk na dodané zboží, resp. instalace a technické celky.

Kontakt

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o.

Potocká 7, Brno, 602 00

Mobil: 603 543 184 - Karel Weis

e-mail:  info@awelektrobrno.cz
web: www.awelektrobrno.cz

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies