AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS

Potocká 58/7, 62300 Brno tel.: 416 782 646, email: awelektrobrno@seznam.cz

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS
AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. -> ACC - přístupové systémy -> přístupové a docházkové syst.

Přístupové a docházkové systémy

Přístupový systém je určen pro objekty a prostory, kde je třeba zamezit vstupu neoprávněných osob, případně omezit vstup do určitých částí objektu. Přístupový systém umožňuje nejen řízení pohybu osob nebo vozidel, ale také jejich monitorování v reálném čase s možností grafického zobrazení mapy objektu. Elektronický přístupový systém slouží jako náhrada systémů jednotného klíče.

Systém poskytuje široké možnosti

  • každému identifikačnímu médiu v systému lze nastavit libovolná časová oprávnění pro vstup do vybraných prostor
  • v systému jsou evidovány všechny pohyby osob včetně pokusů o neoprávněné vstupy
  • pomocí grafické nadstavby lze ON-LINE monitorovat a ovládat prostory v reálném čase
  • využití také pro signalizaci stavu hlídaných vstupů (násilné vniknutí, nezavření)
  • napojení na systémy EZS, EPS, MaR, CCTV
  • speciální řešení pro školy, obytné domy, parkoviště, sportoviště

Docházkový systém

Docházkový systém ACS-line pro evidenci a vyhodnocení docházky, přípravu podkladů pro mzdy, sledování přítomnosti na pracovišti a pohybu zaměstnance v průběhu pracovní doby. Maximálně sofistikovaný a neustále zdokonalovaný díky dlouhodobým zkušenostem v praxi a vždy v souladu s aktuální legislativou. Součástí docházkového systému jsou také funkce pro přístupový systém, který umožňuje kontrolu pohybu osob pomocí stejného ID média.

Každý ze zaměstnanců obdrží osobní identifikační médium. Jako médium mohou být čipy DALLAS v podobě klíčenky, nebo bezkontaktní transpondéry (karty, přívěsky...). ID médium se přiřazuje na kartě zaměstnance spolu s dalšími osobními údaji a předpisy pracovního režimu. V programu se definuje všechen připojený hardware a jeho vlastnosti. Pro každý terminál můžete nadefinovat až 50 různých operací pro průchod terminálem (příchod do práce, odchod k lékaři, odchod na služební cestu, odchod na jiné pracoviště, ...). Pro každou operaci lze definovat chování při dalším automatizovaném zpracování, způsob zápočtu a zobrazení v přehledových sestavách. Každému pracovníku je přiřazen kalendář, podle kterého je mu počítán fond pracovní doby a následné přesčasy. Program obsahuje předdefinované státní svátky, které jsou pak automaticky započítány do výsledků pracovníka. Načítání dat z terminálů se provádí ručně v případě potřeby nebo jej lze jako další funkce programu přednastavit automaticky v plánovači úloh. Výsledný algoritmus pro výpočet odpracované doby je dán individuálním nastavením dle potřeby podniku.

Zpracovaná data o docházce program přehledně graficky zobrazí s možností manuální úpravy. Do již zpracovaných dat můžete vkládat nebo upravovat operace. V případě chyby můžete vložit docházku dle kalendáře. Veškeré provedené změny jsou zvýrazněny tak, aby ruční úprava dat byla zřetelně označena. U upravených údajů je také označeno, kdo změnu provedl. Nastavením přístupových práv můžete editaci docházky omezit pouze pro osoby, které mají právo docházku upravovat. Pro tisk výsledků je předdefinováno mnoho formulářů tiskových sestav a další lze uživatelsky definovat. K disposici jsou také upravitelné exporty dat pro další zpracování.

Novinky

Zárukou kvalitního navržení, zpracování, montáže a zprovoznění celé zakázky je dlouholetá zkušenost v daných oborech a vysoká kvalifikovanost, která je neustále zvyšována vzdělávacím programem společnosti, v rámci kterého probíhají školení a semináře, seznamování s novými technologiemi a výrobky daných oborů.

V neposlední řadě je známkou kvality dodávek poskytování nadstandardních záruk na dodané zboží, resp. instalace a technické celky.

Kontakt

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o.

Potocká 7, Brno, 602 00

Mobil: 603 543 184 - Karel Weis

e-mail:  info@awelektrobrno.cz
web: www.awelektrobrno.cz

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies